Каква кола да наема в Пловдив?

Home » Каква кола да наема в Пловдив?
Keys from Your Car Rental VIVORENT

Всяко едно пътуване си е планирано, малко или много. и в това планиране включваме въпроса „Каква кола да наема?“ В зависимост дали ще е до работа, до центъра или извън града, има някои неща, които трябва да знаем още преди да тръгнем. Това са неща като колко харчи на 100 колата, колко време ще ми трябва да стигна до крайната точка, с автобус ли да пътувам, с кола под наем ли и така нататък. Ако изберете нас за вашето пътуване, можем да Ви предложим няколко варианта. Разгледайте ги и си изберете най-подходящия автомобил.

Компактна кола под наем

Тези модели са си създадени с идеята, че в града ще се карат. Харчат малко и паркирането е супер, особено на по-централните места.

Ford Focus 1.6 TDCI

Това е може би най-евтината кола, която можем да ви предложим. Депозита е само 250 евро, а цената на ден е 12 евро. В същото време може да се насладите на HD аудио система, ел. стъкла, автопилот и климатроник. Колата е на дизел и е с ръчни скорости.

Peugeot 308

Депозита на Peugeot 308 е 300 евро и е по 13 евро на ден. И в него ще може да сте на топло или на студено с климатроника. Стъклата са електрически, заключването е централно и аудио системата е супер. Peugeot 308 е един от най-караните автомобили в България.

Volkswagen Golf 1.6 TDI

Volkswagen Golf при нас е с 300 евро депозит и по 13 на ден.Може да си сменяте температура както искате с климатроника. Стъклата са електрически, заключването е централно, а с аудио системата ще се насладите на някои от любимите ви песни. Голфа е любимата кола на много хора в България. Най-вече заради удобството.

Ford Fiesta

Нашата Ford Fiesta е с 300 евро депозит и после по 13 на ден. За да намекнем колко лесно ще паркирате с Фиестата, ще ви кажем, че има парктроник. Климатроника е един от малките луксове на колата. Добавете ел. стъклата, аудио системата, че и Bluetooth и ще се получи и едно супер приятно пътуване до работа или до хотела.

Икономична кола под наем

Понякога е по-добре икономичност вместо лукс или удобства. За карането на дълъг път трябва ли ви нещо друго освен удобна седалка и климатик. И за това имаме решения. Разгледайте най-икономичните коли, с които разполагаме.

Dacia Sandero

С невероятно малкият депозит от 150 евро и с наем от 10 евро на ден ще може да наемете Dacia Sandero. Пускате си климатика и тръгвате. Върнете се като си свършите работата или като изтече договора за наем на автомобила, но дори и да изтече, ще може да си го удължите. Колата е на бензин.

Opel Corsa 1.2

На Opel Corsa-та ни депозита е 200 евро, но на ден си е пак по 10. Как то Dacia-та, и Opel-а е малко колко, не харчи много, има си климатроник и всички други важни екстри за по-дълъг път. И тази кола е на бензин.

Peugeot 207

Отново се връщаме на Peugeot-то, че и на 150 евро депозита. Понеже колите, които изброяваме тук са икономични, няма да минем 10 евро на ден като наем. Още една кола на бензин.

Opel Astra 1.7 CDTI

С депозит от 200 евро и наем по 10 евро на ден, спокойно може да си карате. Единствената разлика с другите коли е, че е на дизел.

Луксозна кола под наем

Peugeot 508

Винаги има някой, който иска да се наслади на лукс. Ние го предлагаме, така че няма проблем. За 33 евро на ден може да се насладите на всички екстри, които нашето Peugeot 508 предлага.

Mercedes S320 CDI

Ако Peugeot не е вашата кола, може би Mercedes S320 CDI ще Ви достави лукса, които търсите. Има същите екстри като 508, но Mercedes си е Mercedes.

Кола под наем с голям багажник

Ford Focus 1.6 TDCI

С депозит от само 200 евро и по 12 евро на ден може да си наемете Ford Focus 1.6 TDCI. Понякога всички имаме нужда от по-голям багажник. Дали ще е за за още няколко куфара или някакъв малък товар, не е от значение за нас, въпреки че може и да Ви предложим ван, ако ще е нещо по-тежко.

Seat Ibiza ST 1.6 TDI

Със 100 евро по-голям депозит(общо 300) и 13 евро на ден ви представяме Seat Ibiza ST 1.6 TDI. Също толкова голям багажник, за също толкова багаж. Удобно си ще си превозите куфарите от до.

Skoda Fabia

Отново с 300 евро депозит Ви представяме Skoda Fabia. Само по 13 евро на ден и ще можете да се възползвате от всички екстри като климатик, ел. стъкла и така нататък. Натъпчете куфарите в багажника и тръгвайте на път.

Renault Clio GrandTour 1.5 DCI

Малко по-скъпото ни Renault Clio GrandTour, което е по 16 евро на ден и има депозит 300 евро, може да Ви допадне повече от другите ни автомобили. Разполага с екстри като Bluetooth, климатик, USD, парктроник, хидравлика и други.

Джипове под наем

Nissan Juke

Нашият Nissan е с депозит от само 300 евро и е по 13 на ден. Отново Ви предлагаме нещо с Bluetooth, понеже знаем че ще трябва да правите важни обаждания докато карате. Джипа е на бензин и е много-приятен за каране.

Chevrolet Captiva

Този Chevrolet Captiva е доста голям и предлага цели 7 места. Вземете цялото семейство и отидете на ваканция с нашият джип. Депозита е 500 евро, но е само по 19 евро на ден. Възползвайте се от екстри като задна камера.

Opel Antara

Джип който е 4х4 и е автоматик. Какво повече да поискаш? Разбира се, във всички автомобили има климатик, така че няма да го споменавам даже. На всичкото отгоре този Opel Antara е само по 19 евро на ден.

Infiniti FX 30D S

Разгледайте и някой по-модерен джип като Infiniti FX 30D S. Този изключително мощен джип ще Ви закара много бързо и неусетно от точка А до Точка Б. В момента е 33 евро на ден.

Ванове под наем

Mitsubishi Grandis

Да започнем с един икономичен ван(миниван). Mitsubishi Grandis може да превозва до 7 пътуващи. Наема е 16 евро на ден, а деппозита му е един от по-малките – само 250 евро.

Citroen Berlingo

Този автомобил, който по-точно е миниван е един от най-наеманите. Причината е, че  доста голям и побира цели 7 пътуващи. Друга причина е и ниската цена на наем от само 19 евро на ден.

Peugeot Boxer 2.2 HDI

Ако Ви трябва нещо, с което да превозвате стока, разгледайте нашия  Peugeot Boxer. Наредете всичко в багажника(товарния фургон), заредете GPS-а и тръгвайте на път за дистрибуция. Запазете го за 26 евро на ден.

Извод

Във VIVORENT – Коли под наем, предлагаме изключително много автомобили под наем. Имаме и различни възможности за наема. Може да си изберете кола от паркинга на офиса ни, може да го направите по телефона или направо от сайта ни. Кое е най-подходящо за Вас – лукс, икономия, голяма кола, малка кола, джип, ван или нещо друго?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © VIVORENT - Your Car Rental ® 1995-2024. All rights reserved