Място на наемане
Място на връщане
Промо код

Рент а Кар Пловдив

Изгодни цени за наем 6€/ден

Направете своята онлайн резервация сега

Наемете кола под наем в Пловдив

Изберете някой от нашите автомобили под наем в Пловдив

Citroen C1
Икономичен
на ден От
16€
Citroen C-Elysee
Стандарт
на ден От
20€
Citroen BERLINGO
Пътнически Ван
на ден От
23€
VW Golf 7
Комби
на ден От
23€
на ден От
32€
Mercedes V-Classe
Пътнически Ван
на ден От
48€

Защо да изберете VIVORENT - Your car rental

Ние сме утвърдена компания за коли под наем в Пловдив.

Откъде най-бързо и лесно да вземете евтина кола под наем в Пловдив?

Ако сте в Пловдив на почивка или по работа, и се нуждаете от автомобил под наем, за ежедневните си задачи, можете да резервирате лесно чрез нашия сайт. VivoRent предлага едни от най – изгодните условия за наем. Можете да резервирате през нашия сайт или на тел – +35988 992 55 66 . Възможни са доставки до всяка точка на града и региона.

Неограничен пробег на всички превозни средства

Насладете се на пътуването си, без да мислите колко километра можете да изминете. От VivoRent Ви даваме неограничен пробег на кола под наем. Изберете желаното място във формата за търсене. Ако не можете да намерите желаното от вас местоположение, моля, свържете се с нас за персонализирана цена.

Евтини автомобили под наем в град Пловдив от VivoRent

Ако смятате да посетите Пловдив, или вече сте в града, най-удобният начин за придвижване е с кола, която можете лесно да наемете от VivoRent. Разполагаме с офис в централната част на града и предлагаме огромно разнообразие от отлично поддържани автомобили с достъпни цени. Можете да изберете най-подходящия автомобил под наем в Пловдив от нашия автопарк.

-
Щастливи клиенти
-
Изброени превозни средства
-
Налични места
-
Направени резервации

За компанията

Малките детайли правят разликата

Над 26 години в бизнеса

VIVORENT – Your car rental е компания за отдаване на коли под наем в Пловдив. Вече над 26 години, фирмата ни предлага нови и безупречно поддържани автомобили на изгодни и ниски цени. Благодарение на професионализма и отличното обслужване, VIVORENT – Your car rental се налага като един от лидерите в сферата на рент-а-кар услугите в Пловдив – България.

Добре поддържани автомобили

Всички превозни средства в нашия автопарк са притежавани и поддържани от нас. За да гарантираме винаги безупречна услуга, фирмата ни разполага със собствени автомивки и сервизи за обслужване на автомобилите. Наемайки кола от VIVORENT – Your car rental Пловдив, Вие получавате сигурен и надежден автомобил. Наемането на кола от нас става бързо и удобно благодарение на улеснената ни система за онлайн резервации.

Достъпни цени

Днес, компанията ни разполага с отлично поддържан автопарк, наброяващ над 250 автомобила. Сред тях ще откриете малки, икономични коли, семейни автомобили, джипове, 4×4, ван, миниван, както и луксозни модели от водещите марки. Всяка година гамата ни от предлагани автомобили се обновява и допълва от последни модели коли, които да отговорят и на най-високите очаквания на клиентите ни.

Какво казват нашите клиенти

Реални отзиви от нашите социални мрежи

Copyright © VIVORENT - Your Car Rental ® 1995-2024. All rights reserved