За нас

Home » За нас

Ние сме най-добрият доставчик на транспортни решения в България.

VIVORENT – Your Car Rental се посещава от хиляди клиенти всеки месец!

През двадесет и петте години, през които VIVORENT – Your Car Rental оперира на пазара в България, компанията се е доказала като надежден и утвърден партньор на много частни и корпоративни клиенти, търсещи гъвкави и навременни транспортни решения. Установяването на коректни и професионални отношения с клиентите, основани на взаимно доверие и уважение, допринесе значително за успеха на VIVORENT.

Наличието на множество офиси в най-големите градове на България ни прави удобен и надежден избор за Вас. Предлагаме множество услуги според вашите нужди и изисквания. Нашите клиенти могат да избират между еднократна услуга и дългосрочни решения сред голямо разнообразие от предлагани автомобили.

Екипът ни от професионалисти винаги се стреми да Ви осигури възможно най-доброто преживяване и правилната кола, която отговаря на Вашите нужди. VIVORENT – Your Car Rental има офиси в множество големи български градове като София, Пловдив и Бургас, както и в цялата страна.

Днес нашата широка мрежа, автопарк и гама от услуги позиционират VIVORENT – Your Car Rental сред водещите доставчици на транспортни решения в България. Ние предлагаме местни и летищни наеми наред с други услуги, като не правим компромис с голямото разнообразие от луксозни и бюджетни превозни средства.

-
Щастливи клиенти
-
Изброени превозни средства
-
Налични места
-
Направени резервации

Кои Сме Ние

Малките детайли правят разликата

Над 25 години в бизнеса

Над 25 години опит позиционират VIVORENT – Your Car Rental сред лидерите в областта на транспортните решения и услугите за коли под наем. Имаме офиси в най-големите български градове и туристически дестинации – София, Пловдив, Бургас, Варна и Банско. За Ваше удобство, може да изберете между доставка или вземане на автомобила. Професионалното отношение с индивидуален подход, съобразен с нуждите и предпочитанията на всеки клиент са едни от най-силните ни страни.

Добре поддържани автомобили

Нашите автомобили редовно преминават технически прегледи в оторизирани сервизи и пунктове, за да можем да гарантираме на клиентите си безопасно, комфортно и безпроблемно пътуване с избран от тях автомобил. Да се подсигурим, че клиентите ни се наслаждават на пътуването и престоя си в България е наш основен приоритет и винаги сме готови да направим всичко възможно за тях.

Достъпни цени

За VIVORENT – Your Car Rental  е от голямо значение всеки клиент да бъде професионално консултиран при избора си. Така можем да намерим най-подходящото решение на разумна и достъпна цена. Предлагаме Ви разнообразен набор от автомобили, които могат да задоволят всеки каприз. Главна идея е да Ви предоставим автомобил и условия, изцяло съобразени с Вашите изисквания и възможности. Ние осигуряваме най-доброто качество на разумна цена. Нашата цел е да направим Вашето преживяване в България незабравимо.

Copyright © VIVORENT - Your Car Rental ® 1995-2024. All rights reserved