Коли под наем летище Пловдив

Home » Коли под наем летище Пловдив
Място на наемане Място на наемане
Дата на наемане
Място на връщане Място на връщане
Дата на връщане

История на летище Пловдив

Летище Пловдив, още наречено „Пловдивски международен летищен комплекс„, е едно от ключовите летища в България. Разположено на около 12 километра южно от центъра на град Пловдив, то е важен входна точка за региона и предоставя множество полетни връзки. Лесно може да стигнете до там с кола под наем.

Летището предлага редовни полети до множество европейски дестинации и се превръща в предпочитан избор за туристи и бизнес пътници. С модерна инфраструктура и удобства, този авиокомплекс осигурява приятно и комфортно преживяване на пътниците.

Летище Пловдив е част от важната въздушна инфраструктура на страната и играе роля в националната и международна авиационна сцена. С непрекъснато развиващ се трафик и услуги, това летище предоставя възможности за свързване с различни дестинации и спомага за улесняването на пътуванията на хората в региона и по света.

Още за летище Пловдив

Полети с WizzAir

PDV – London LTN

London LTN – PDV

За WizzAir

Wizz Air е унгарска нискотарифна авиокомпания, която предлага бюджетни полети от и до България. С флот от модерни самолети и широка мрежа от маршрути, Wizz Air предоставя възможност за достъпни пътувания до много европейски градове. Компанията често предлага отстъпки и специални оферти, които правят пътуването с нея още по-приятно и достъпно за пътниците.

Полети с RyanAir

PDV – London STN

London STN – PDV

PDV – Manchester MAN

Manchester MAN – PDV

За RyanAir

Ryanair е ирландска нискотарифна авиокомпания, известна с ниските си цени и обширната мрежа от маршрути в Европа. С множество дестинации и често редовни промоции, Ryanair предоставя възможност за страхотни пътувания по цяла Европа. Тя е предпочитан избор за тези, които искат да икономисват и са готови да пътуват по-евтино.

Полети с Jet2.com

PDV – Belfast BFS

Belfast BFS – PDV

За Jet2.com

Jet2.com е британска авиокомпания, която предоставя полети до България и други европейски дестинации. Тя се отличава със своето гостоприемство и приятно обслужване. Jet2.com предоставя широка гама от полети и пакетни предложения, които позволяват на пътниците да избират най-подходящата опция за тяхното пътуване.

Полети със SunExpress

PDV – Izmir ADB (само заминаване)

За SunExpress

SunExpress е турският бюджетен оператор, който предлага полети до и от България до много слънчеви дестинации по Средиземноморието и надолу. Тя се отличава с добро обслужване и висок стандарт на безопасност. Предлага възможности за настаняване на борда и позволява на пътниците да избират различни опции за тяхното пътуване.

Лондон

Лондон е културната столица на Великобритания и един от най-посещаваните градове в света. Тук можете да се насладите на множество забележителности, включително Биг Бен, Лондонския мост и Бъкингамския дворец. Разнообразните музеи, театри и ресторанти правят Лондон подходящо място за всеки вкус. В допълнение, може да резервирате полети от летище Пловдив до Лондон и да се насладите на удобния начин за пътуване.

Манчестър

Манчестър е един от водещите градове в Обединеното кралство и предлага богата история, културен живот и спортни събития. Градът е дом на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, като футболът е главна цел за много посетители. Освен това, в Манчестър се намира множество музеи, галерии и магазини за пазаруване. За лесно пътуване до Манчестър, можете да резервирате полети от летище Пловдив.

Белфаст

Белфаст е столицата на Северна Ирландия и предлага уникално смесване на история и модерност. Тук може да разгледате титаничкия квартал, впечатляващата природа на Северна Ирландия и богатата културна сцена. Белфаст предлага и изобилие от ресторанти и барове, където може да опитате местни ястия и напитки. За пътуване до Белфаст, използвайте полетите от летище Пловдив.

Измир

Измир е прекрасен морски град в Турция, разположен на бреговете на Егейско море. Градът е известен с красивите си плажове, богатата история и вкусната кухня. Можете да посетите исторически забележителности като античния Афродизиас и Ефес, както и да се насладите на местния базар и културния живот. За бързи и удобни полети до Измир, разгледайте възможностите от летище Пловдив.

Работно време
  •  Понеделник – Събота: 09:00 – 18:00
  •  Неделя: Затворено

Телефон за връзка

 +359884445055

Такси за тази локация

  •  Вземане: 0 EUR
  •  Връщане: 0 EUR
  •  Ранно вземане: 25 EUR
  •  Късно връщане: 25 EUR
Copyright © VIVORENT - Your Car Rental ® 1995-2024. All rights reserved