Коли под наем летище Бургас

Home » Коли под наем летище Бургас
Място на наемане Място на наемане
Дата на наемане
Място на връщане Място на връщане
Дата на връщане

Летище Бургас

Летище Бургас, официално известно като Летище Бургас-Сарафов, е едно от най-големите и най-важните летища в България. То се намира на източния бряг на Черно море, в непосредствена близост до курортните градове Бургас и Слънчев бряг. Летището обслужва голям брой национални и международни полети, което го прави ключова входна точка за пътуванията до българското Черноморие. Леснодостъпно е с кола под наем.

Летище Бургас предлага удобства и услуги, които удовлетворяват нуждите на пътниците, включително модерен пътнически терминал, ресторанти, магазини и възможности за наем на автомобили. Това прави пристигането и излитането от Черноморието бързо и удобно. Летището работи през цялата година и предлага разнообразни полети към множество европейски дестинации, което го прави предпочитан избор за пътуване до българското крайбрежие.

Още за летище Бургас

Полети с RyanAir

LTN – BOJ
BOJ – LTN

Още за RyanAir

Ryanair е ирландска авиокомпания, известна с изключително ниските цени на билетите и гъвкавите опции за пътуване. Тя предлага редовни полети от и до български летища, включително София, Пловдив и Варна. Ryanair свързва България с множество европейски градове, предоставяйки на пътниците възможността да посещават различни дестинации на изключително ниски цени от и до летище Бургас.

Полети с WizzAir

LTN – BOJ
BOJ – LTN

Още за WizzAir

Wizz Air е унгарска авиокомпания с широка мрежа от полети в цяла Европа и известна със своята икономична и бюджетна концепция. Компанията предлага редовни и удобни полети от и до различни български летища, включително София, Варна и Бургас. С Wizz Air имате възможността да посещавате разнообразни европейски дестинации на достъпни цени, което я прави популярен избор сред пътниците, които търсят икономични полети от и до летище Бургас.

Полети с BlueBird

TLV – BOJ

BOJ – TLV

Още за BlueBird

Bluebird е авиокомпания, която предлага полети от и до различни европейски дестинации. Тя осигурява удобни възможности за пътуване от български летища, включително София, Варна и Бургас. С Bluebird можете да избирате между множество европейски градове и да се насладите на разнообразни пътешествия на ниски цени. Тя предоставя опции за икономични полети и удобства от летище Бургас, които да съобразят вашите пътувания и бюджетни изисквания.

Лондон

Лондон е културната и икономическа столица на Великобритания, привличаща посетители от целия свят с богата история, забележителни архитектурни паметници и разнообразие от забавления. От легендарния Биг Бен и лондонския мост до изключителните музеи като Британския музей и Националната галерия, Лондон предлага богат опит за културно обогатяване. Посетете града като запазите полет от летище Бургас.

Тел Авив

Тел Авив, известен още като „Градът, който никога не спи“, е космополитен и енергичен град на Средиземноморския бряг. Той предлага красиви плажове, културни атракции и богат нощен живот. Посетителите могат да разглеждат архитектурните чудеса на Новия град. Тел Авив съчетава мода и традиция, като предлага неповторимо изживяване на срещата между миналото и настоящето. Добавете града към екскурзията ви, като запазите полет от летище Бургас.

Работно време
  •  Понеделник – Събота: 09:00 – 18:00
  •  Неделя: Затворено

Телефон за връзка

 +359884445055

Такси за тази локация

  •  Вземане: 100 EUR
  •  Връщане: 100 EUR
  •  Ранно вземане: 125 EUR
  •  Късно връщане: 125 EUR
Copyright © VIVORENT - Your Car Rental ® 1995-2024. All rights reserved