Коли под наем летище Пловдив

История на летище Пловдив

Летище Пловдив, още наречено „Пловдивски международен летищен комплекс„, е едно от ключовите летища в България. Разположено на около 12 километра южно от центъра на град Пловдив, то е важен входна точка за региона и предоставя множество полетни връзки. Лесно може да стигнете до там с кола под наем.

Летището предлага редовни полети до множество европейски дестинации и се превръща в предпочитан избор за туристи и бизнес пътници. С модерна инфраструктура и удобства, този авиокомплекс осигурява приятно и комфортно преживяване на пътниците.

Летище Пловдив е част от важната въздушна инфраструктура на страната и играе роля в националната и международна авиационна сцена. С непрекъснато развиващ се трафик и услуги, това летище предоставя възможности за свързване с различни дестинации и спомага за улесняването на пътуванията на хората в региона и по света.

Още за летище Пловдив

Полети с WizzAir

PDV – London LTN

London LTN – PDV

За WizzAir

Wizz Air е унгарска нискотарифна авиокомпания, която предлага бюджетни полети от и до България. С флот от модерни самолети и широка мрежа от маршрути, Wizz Air предоставя възможност за достъпни пътувания до много европейски градове. Компанията често предлага отстъпки и специални оферти, които правят пътуването с нея още по-приятно и достъпно за пътниците.

Полети с RyanAir

PDV – London STN

London STN – PDV

PDV – Manchester MAN

Manchester MAN – PDV

За RyanAir

Ryanair е ирландска нискотарифна авиокомпания, известна с ниските си цени и обширната мрежа от маршрути в Европа. С множество дестинации и често редовни промоции, Ryanair предоставя възможност за страхотни пътувания по цяла Европа. Тя е предпочитан избор за тези, които искат да икономисват и са готови да пътуват по-евтино.

Полети с Jet2.com

PDV – Belfast BFS

Belfast BFS – PDV

За Jet2.com

Jet2.com е британска авиокомпания, която предоставя полети до България и други европейски дестинации. Тя се отличава със своето гостоприемство и приятно обслужване. Jet2.com предоставя широка гама от полети и пакетни предложения, които позволяват на пътниците да избират най-подходящата опция за тяхното пътуване.

Полети със SunExpress

PDV – Izmir ADB (само заминаване)

За SunExpress

SunExpress е турският бюджетен оператор, който предлага полети до и от България до много слънчеви дестинации по Средиземноморието и надолу. Тя се отличава с добро обслужване и висок стандарт на безопасност. Предлага възможности за настаняване на борда и позволява на пътниците да избират различни опции за тяхното пътуване.

Лондон

Лондон е културната столица на Великобритания и един от най-посещаваните градове в света. Тук можете да се насладите на множество забележителности, включително Биг Бен, Лондонския мост и Бъкингамския дворец. Разнообразните музеи, театри и ресторанти правят Лондон подходящо място за всеки вкус. В допълнение, може да резервирате полети от летище Пловдив до Лондон и да се насладите на удобния начин за пътуване.

Манчестър

Манчестър е един от водещите градове в Обединеното кралство и предлага богата история, културен живот и спортни събития. Градът е дом на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, като футболът е главна цел за много посетители. Освен това, в Манчестър се намира множество музеи, галерии и магазини за пазаруване. За лесно пътуване до Манчестър, можете да резервирате полети от летище Пловдив.

Белфаст

Белфаст е столицата на Северна Ирландия и предлага уникално смесване на история и модерност. Тук може да разгледате титаничкия квартал, впечатляващата природа на Северна Ирландия и богатата културна сцена. Белфаст предлага и изобилие от ресторанти и барове, където може да опитате местни ястия и напитки. За пътуване до Белфаст, използвайте полетите от летище Пловдив.

Измир

Измир е прекрасен морски град в Турция, разположен на бреговете на Егейско море. Градът е известен с красивите си плажове, богатата история и вкусната кухня. Можете да посетите исторически забележителности като античния Афродизиас и Ефес, както и да се насладите на местния базар и културния живот. За бързи и удобни полети до Измир, разгледайте възможностите от летище Пловдив.

Работно време
  •  Понеделник – Събота: 09:00 – 18:00
  •  Неделя: Затворено

Телефон за връзка

 +359884445055

Такси за тази локация

  •  Вземане: 0 EUR
  •  Връщане: 0 EUR
  •  Ранно вземане: 25 EUR
  •  Късно връщане: 25 EUR
Copyright © VIVORENT - Your Car Rental ® 1995-2024. All rights reserved