Коли под наем летище Бургас

Летище Бургас

Летище Бургас, официално известно като Летище Бургас-Сарафов, е едно от най-големите и най-важните летища в България. То се намира на източния бряг на Черно море, в непосредствена близост до курортните градове Бургас и Слънчев бряг. Летището обслужва голям брой национални и международни полети, което го прави ключова входна точка за пътуванията до българското Черноморие. Леснодостъпно е с кола под наем.

Летище Бургас предлага удобства и услуги, които удовлетворяват нуждите на пътниците, включително модерен пътнически терминал, ресторанти, магазини и възможности за наем на автомобили. Това прави пристигането и излитането от Черноморието бързо и удобно. Летището работи през цялата година и предлага разнообразни полети към множество европейски дестинации, което го прави предпочитан избор за пътуване до българското крайбрежие.

Още за летище Бургас

Полети с RyanAir

LTN – BOJ
BOJ – LTN

Още за RyanAir

Ryanair е ирландска авиокомпания, известна с изключително ниските цени на билетите и гъвкавите опции за пътуване. Тя предлага редовни полети от и до български летища, включително София, Пловдив и Варна. Ryanair свързва България с множество европейски градове, предоставяйки на пътниците възможността да посещават различни дестинации на изключително ниски цени от и до летище Бургас.

Полети с WizzAir

LTN – BOJ
BOJ – LTN

Още за WizzAir

Wizz Air е унгарска авиокомпания с широка мрежа от полети в цяла Европа и известна със своята икономична и бюджетна концепция. Компанията предлага редовни и удобни полети от и до различни български летища, включително София, Варна и Бургас. С Wizz Air имате възможността да посещавате разнообразни европейски дестинации на достъпни цени, което я прави популярен избор сред пътниците, които търсят икономични полети от и до летище Бургас.

Полети с BlueBird

TLV – BOJ

BOJ – TLV

Още за BlueBird

Bluebird е авиокомпания, която предлага полети от и до различни европейски дестинации. Тя осигурява удобни възможности за пътуване от български летища, включително София, Варна и Бургас. С Bluebird можете да избирате между множество европейски градове и да се насладите на разнообразни пътешествия на ниски цени. Тя предоставя опции за икономични полети и удобства от летище Бургас, които да съобразят вашите пътувания и бюджетни изисквания.

Лондон

Лондон е културната и икономическа столица на Великобритания, привличаща посетители от целия свят с богата история, забележителни архитектурни паметници и разнообразие от забавления. От легендарния Биг Бен и лондонския мост до изключителните музеи като Британския музей и Националната галерия, Лондон предлага богат опит за културно обогатяване. Посетете града като запазите полет от летище Бургас.

Тел Авив

Тел Авив, известен още като „Градът, който никога не спи“, е космополитен и енергичен град на Средиземноморския бряг. Той предлага красиви плажове, културни атракции и богат нощен живот. Посетителите могат да разглеждат архитектурните чудеса на Новия град. Тел Авив съчетава мода и традиция, като предлага неповторимо изживяване на срещата между миналото и настоящето. Добавете града към екскурзията ви, като запазите полет от летище Бургас.

Работно време
  •  Понеделник – Събота: 09:00 – 18:00
  •  Неделя: Затворено

Телефон за връзка

 +359884445055

Такси за тази локация

  •  Вземане: 100 EUR
  •  Връщане: 100 EUR
  •  Ранно вземане: 125 EUR
  •  Късно връщане: 125 EUR
Copyright © VIVORENT - Your Car Rental ® 1995-2024. All rights reserved