Информация относно Covid 19

Home » Информация относно Covid 19

COVID-19 Info

Уважаеми клиенти,
За да се гарантира вашата безопасност, всички наши превозни средства, ключове, документи се дезинфекцират старателно преди всеки наем!

Някои от мерките, които предприемаме, за да гарантираме най-високи стандарти са:
Clean

  • Почистваме интензивно помещенията си, за да минимизираме предаването на вируси.
  • Ние гарантираме, че нашите служители спазват препоръките на СЗО, като например да почистват и дезинфекцират интензивно ръцете си, носят предпазни маски и ръкавици.
  • Всички превозни средства в нашия автопарк се почистват професионално в многоетапна процедура, за да се сведе до минимум потенциалният риск от предаванена вируси.

Ние сме на ваше разположение.
Като превантивна мярка летище София затваря всички търговски обекти, освен аптеките, банките и хранителните магазини. Това включва нашия офис на Терминал 1.

VIVORENT продължава да предлага услугите си на летище София
. Всички наши клиенти ще бъдат посрещнати пред сградата на Терминала, превозните средства се подготвят и предават на паркинга.
Когато кацнете, моля, обадете ни се на +359 889 92 55 66 или +359 88444 50 55 и нашите агенти ще ви посрещнат.

За повече информация и процедура по канселации вижте тук

Благодарим Ви!

Уважаеми Клиенти,

Повече от 30 години VIVORENT се води от основна ценност, установена от нашия основател, „да се грижи за нашите клиенти и сътрудници“. Тази трайна стойност ни ръководи, когато сме изправени пред трудното предизвикателство да реагираме на коронавирус (COVID-19), който Световната Здравна Организация обяви пандемия.

Нашите сърца и мисли се отправят към хората, засегнати от това безпрецедентно събитие, и ние оценяваме здравните работници, местните общности и правителствата по целия свят, които са на първа линия, които работят за овладяването на този коронавирус. Моля, знайте, че внимателно наблюдаваме денонощно ситуацията на COVID-19 и вземаме предпазни мерки, за да осигурим безопасно ползване на нашите автомобили.
В този климат знаем, че пътуването може да не е първата ви мисъл, но искамe да знаете, че безопасността на нашите клиенти и сътрудници е нашият основен приоритет. Искаме да ви благодарим предварително, че се доверихте на VIVORENT, докато планирате бъдещи си наеми. По-долу е актуализация на това, което правим, като държим фокуса на нашите действия върху  вашата безопасност.

Когато резервирате
Трябва да имате увереност, когато резервирате кола, че ние правим всичко възможно, за да имаме готови превозни средства за вас. Ние следим отблизо Световната здравна организация (СЗО), Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) и местните здравни агенции за най-новите разработки, свързани с COVID-19 и следващи указанията на държавните и обществените здравни служители. Спазваме препоръките на тези агенции относно подходящите предпазни мерки за здраве и безопасност.

Преди да наемете
Като имаме предвид въздействието на COVID-19 върху начина, по който работим, социализираме се и пътуваме, през последните няколко седмици адаптираме политиката си за анулиране на развиващия с характера на тази епидемия. Днес ние актуализираме нашата политика, за да предоставим на нашите клиенти най-голяма гъвкавост, която можем да предложим през тези предизвикателни времена.

Най-общо казано, за клиенти със съществуващи индивидуални резервации, включително резервации с предплатени тарифи, които обикновено са по-ограничителни, ние ще позволим промени или анулиране без такса до 24 часа преди да времето за получаване на автомобила, докато промяната или отмяната е направена от 30 май 2020 г. За гостите, които правят нови индивидуални резервации между днес и 30 май 2020 г., ние ще позволим тези резервации да бъдат променяни или отменени без такса до 24 часа преди насрочената дата на вземане от клиента. Моля, посетете нашия уебсайт за най-актуална информация и за допълнителни подробности относно наличността.

Ние признаваме, че това са неспокойни времена и независимо дали пътувате сега или в бъдеще, искаме да знаете, че вашата безопасност и благополучие са нашият първи приоритет.

Винаги, когато пътувате, ние ви очакваме с отворени врати и отворени сърца, за да ви служим.

С Уважение

Семейството на VIVO Rent a Car

Copyright © VIVORENT - Your Car Rental ® 1995-2021. All rights reserved